Last minute Bulgarije
Vergelijk Bulgarije Last minutes

Last minute Bulgarije bestemmingen

Bulgarije heeft vele top-bestemmingen waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Ideaal voor een fijne zon, zee en strandvakantie. Hieronder lees je over enkele populaire last minute Bulgarije bestemmingen.

Zwarte Zee

Last minute Zwarte Zee

Het gebied rond de Zwarte Zee wordt ook wel de Bulgaarse Rivièra genoemd. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer vakantiegangers de bekende reisbestemmingen eens laten voor wat ze zijn en een last minute Zwarte Zee boeken.

De kenmerkende eigenschappen van het Zwarte Zeegebied zijn een prachtige, donkerblauwe zee, een interessante cultuur en een nog ongerepte natuur. Neem een kijkje in het sfeervolle plaatsje Nesebar net ten noorden van de stad Burgas. In het historische centrum vind je tal van Byzantijnse kerken. Heel bijzonder is Kaap Kaliakra, de 'rotsige neus'. Breng ook een bezoek aan de Rozenvallei, een prachtig natuurgebied.

Alle last minutes naar Zwarte Zee vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Zwarte Zee eenvoudig online.

Sunny Beach (zonnestrand)

Last minute Sunny Beach

Zon, zee en mooie zandstranden, dat vind je aan het Zonnestrand, ofwel Sunny Beach, in Bulgarije. Voor een goedkope en veelzijdige last minute vakantie is Sunny Beach echt een perfecte bestemming. Je kunt er heerlijk ontspannen, genieten van de natuur, lekker uitgaan en sportief bezig zijn.

Het Zonnestrand is vooral geliefd bij jongeren, maar ook oudere mensen die graag excursies maken voelen zich hier prima op hun plek. De stranden zijn er prachtig en je kunt er natuurlijk niet alleen zwemmen, maar ook goed windsurfen, waterskiën en zelfs parasailen. Ga voor een culturele ontdekkingstocht naar het stadje St. Vlas.

Alle last minutes naar Sunny Beach vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Sunny Beach eenvoudig online.

Bulgarije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Bulgarije last minutes te vergelijken!

Ferio Sunweb Corendon Elmar Skytours

Bulgarije informatie

Vlag: Vlag Bulgarije
Hoofdstad: Sofia
Inwoners: 7.450.349
Oppervlakte: 110.910 km2